Söker du ett nytt hem i Båstad?

Då har du kommit rätt! Just nu så har vi en kampanj där du får ett värde av 150,000 kr i tillval om du skriver avtal innan slutet av September 2023.

Här har du några fördelar med vårt projekt:

Kvarteret Stensån är ett nybyggt BRF på 24 lägenheter som har inflyttning Q4 2023. Här bor du med cykel avstånd till både hav och natur, i en lugn och trevlig miljö. Husen är bara två plan, men har hiss, så att man slipper trapporna om man vill. Alla lägenheter är moderna med öppen planlösning och bra med förvarings ytor. Lägenheterna är byggda med hög kvalitet och om du skriver avtal innan slutet av september 2023 så kan du vara med och utforma din lägenhet, där vi bjuder på ett värde av 150,000 kr. Du har även möjlighet att träffa vår inredningskonsult som kan hjälpa dig igenom hela processen.

Du kommer att bo nära Äppelgårdens Golfklubb, med utsikt över den vackra Hallandsåsen. Det tar dig inte mer en 10 minuter att cykla till Båstads vackra stränder eller ännu mindre för att komma till Entre i Båstad. Du har även nära till motorväg eller tågstationen.

Vi erbjuder privata visningar för dom som är intresserade. Detta ger dig en möjlighet att få se och uppleva ditt potentiella nya boende. Här kommer du även att få träffa aktören bakom projektet, där du kan ställa möjliga frågor etc.

Anmäl ditt intresse

och ta del av våra fantastiska erbjudanden!