Lomma

Avslutad: Mars 2020

Renoverings period: 6 månader
Såld!

Kolla in våra projekt hemsida!

Vårt projekt i centrala Lomma är en del av ett växande fenomen i Sverige. Bostadsrättsföreningen bad oss ​​göra något med den väldigt gamla butiken som var bortkopplad längst ner i deras byggnad. Eftersom fler och fler köpare vänder sig till online-shopping och behovet av tegel- och murbrukaffärer försämras, var behovet av den gamla butiken inte längre.
Istället ökar efterfrågan på bostadsområden dramatiskt, varför vi visste att förvandla butiken till en lägenhet skulle vara en bra idé. Så vi tog på oss utmaningen att rekonstruera och renovera den till tre nya lägenheter.
Eftersom butiken har så många unika egenskaper och historiska tilltal, strävar vi efter att integrera och behålla vissa aspekter av 1900-talets industriella utseende som den uppvisar. Dessutom kommer de stora skyltfönstren med vacker utsikt över den gröna parken att behållas för att säkerställa att vi håller det extra ljuset som flödar in i lägenheterna. För att avsluta, strävar vi efter att lägga till modern funktionalitet och en ren, skarp och modern look i varje lägenhet, samtidigt som vi respekterar byggnadernas karaktär, historia och plats.