Välkommen

Skanbo har vuxit exponentiellt som företag sedan vi först startade vår verksamhet i 2014. Då arbetade vi exklusivt på lägenhetsprojekt där vi samarbetade med entreprenörer och hanterade byggprocessen från början till slut. Det var projekt där skapade en design av hög kvalitet som inspirerade eventuella köpare att köpa lägenheterna redan innan den första visningen.

Sedan dess har vi expanderat till ett multimiljons fastighetsbolag och arbetar för att bli en av de större aktörerna i södra Sverige. Vi hjälper våra investerare att hitta fastigheter med en garanterad avkastning, samt våra köpare och blivande husägare att hitta sitt drömhus eller boende.

Eftersom vi hanterar nästan varje aspekt av fastighetsbranschen - från det inspirerande ögonblicket du vill skapa ditt drömhus eller investera med oss i en egendom, fastighetsutveckling, konstruktion; till försäljning av förvaltningsfastigheter eller att hjälpa dig att köpa en dröm egendom.

Vi gör allt!

Vi älskar fastighetsutveckling och att skapa ett vackert boende! Men utöver det så vill vi se våra investerare och husägare inspirerade av våra unika, estetiskt tilltalande hem och boenden som står på grunden av en kombination av funktionell modernitet, estetik, grönt boende, kvalitet och historia.

Vårt Filosofi & Tillvägagångssätt

MODERN & UNIQUE HOMES

Varje fastighet har sin unika berättelse; därför, i valet av material, design stil och färgpalett, så lägger vi stor vikt vid att skapa moderna, funktionella och unika hem med respekt för historiska egenskaper och dagens krav på hög kvalitet och grönt boende.

FUNCTION & AESTHETIC

Vårt övergripande välbefinnande, tänkesätt och mental hälsa som människor påverkas i betydande del av vad vi är omgivna av och vad vi ser dagligen. Vi tror därför i att komplettera funktionalitet i ditt hem och egendom med estetiska uttryck och idiom.

NOGGRANN MARKNADS UNDERSÖKNING

En studie av marknaden är en viktig aspekt för att säkerställa att fastigheten är en bra investering. Därför lägger vi stor vikt och noggrannhet i att göra detta steg genom att bland annat engagera erfarna mäklare på ett tidigt stadium.

BRA PLANERING

Vi säkerställer att varje steg i processen är väl utformade och planerade. Vi följer mottot: ”Planera två gånger och bygg en gång!”

RENOVERING / KONSTRUKTION

När vi har identifierat en fastighet, och du vill fortsätta med investeringen tar vi projektet från början till slut.

UTMÄRKTA RESULTAT

Vi har aldrig gjort en förlust på något av våra projekt och har sedan 2014 tagit företaget till en multimiljons verksamhet.

Vårt Team

Susanne Lanciai

ÄGARE OCH STYRELSE

Susanna brinner för ekonomi, administration och projektering.

Vince Racz

ÄGARE OCH CEO

Vince brinner för moderna lösningar och att skapa praktiska hem som passar in i den moderna individens livsstil.

Daniel Dysholm

COO

Daniel har en passion för design och fastighetsutveckling.

Nuvarande Projekt

Projekt som vi har avslutat eller utför

Lomma
Lomma
Örtofta
Örtofta
Trelleborg
Trelleborg
Oxie
Oxie

Skanbo i Media

Kontakta Oss

Tillgänglig mellan 9:00 - 16:00

Kristinerbergsvägen 54, 23837 Oxie Sweden