Skanbo har vuxit exponentiellt som företag sedan vi först startade vår verksamhet i 2014. Då arbetade vi exklusivt på lägenhetsprojekt där vi samarbetade med entreprenörer och hanterade byggprocessen från början till slut. Det var projekt där skapade en design av hög kvalitet som inspirerade eventuella köpare att köpa lägenheterna redan innan den första visningen.

Sedan dess har vi expanderat till ett multimiljons fastighetsbolag och arbetar för att bli en av de större aktörerna i södra Sverige. Vi hjälper våra investerare att hitta fastigheter med en garanterad avkastning, samt våra köpare och blivande husägare att hitta sitt drömhus eller boende.

Eftersom vi hanterar nästan varje aspekt av fastighetsbranschen - från det inspirerande ögonblicket du vill skapa ditt drömhus eller investera med oss i en egendom, fastighetsutveckling, konstruktion; till försäljning av förvaltningsfastigheter eller att hjälpa dig att köpa en dröm egendom.

Vi älskar fastighetsutveckling och att skapa ett vackert boende! Men utöver det så vill vi se våra investerare och husägare inspirerade av våra unika, estetiskt tilltalande hem och boenden som står på grunden av en kombination av funktionell modernitet, estetik, grönt boende, kvalitet och historia.

Vårt Team

Susanne Lanciai

ÄGARE OCH STYRELSE

Susanna brinner för ekonomi, administration och projektering.

Vince Racz

ÄGARE OCH CEO

Vince brinner för moderna lösningar och att skapa praktiska hem som passar in i den moderna individens livsstil.

Daniel Dysholm

COO

Daniel har en passion för design och fastighetsutveckling.

Vår design Filosofi

VI SKAPAR MODERNA; FUNKTIONELLA OCH UNIKA HEM

Varje fastighet har sin unika berättelse; därför, i valet av material, design stil och färgpalett, så lägger vi stor vikt vid att skapa moderna, funktionella och unika hem med respekt för historiska egenskaper och dagens krav på hög kvalitet och grönt boende.

VI SKAPAR ATTRAKTIVA FASTIGHETER I SKÅNE DÄR NYTT MÖTER GAMMALT.

Vi strävar efter att utveckla några av de mest attraktiva fastigheterna i skåne där nytt möter gammalt. Här kan ni se några av våra projekt .

FOKUS PÅ FUNKTION OCH ESTETIK

Vi tror inte på att funktion är det ända som skapar ett bra hem. Varje hem måste också vara en behaglig plats som du kan komma hem till efter en hård dags arbete och njuta av estetiskt. Vårt övergripande välbefinnande, tankesätt och mentala hälsa som människor påverkas till stor del av vad vi omges av och vad vi ser dagligen. Vi tror därför på att komplettera ditt hem och egendoms funktionalitet med estetiskt uttryck och formspråk.

Vårt Tillvägagångssätt

UPPMÄRKSAMHET PÅ DETALJER - FOKUS PÅ ESTETIK, FUNKTION & HISTORIK - NOGRANNA MARKNADS UNDERSÖKNING & ANALYZER

Vi är mycket selektiva mot de projekt vi arbetar med; vi tror på kvalitet, en kombination av estetistik, funktion och historia, och ROI för både investerare och köpare.

Vår strategi för varje nytt projekt börjar med fokus på flera viktiga kvalificeringar för att säkerställa att fastigheten kommer att ge en bra avkastning på investeringar (ROI) till dig och kommer att fortsätta göra det över tid.

UNDERSÖKNING

Vi bedriver noggrann undersökning av området och platsen samt analyserar fastighetens troliga kort- och långsiktiga värde.

BRA PLANERING

Vi ser till att varje steg i processen är väl planerat. Vi följer mottoet: ”Planera två gånger och bygg en gång!"

NOGGRANN MARKNADS UNDERSÖKNING

En studie av marknaden är en viktig aspekt för att säkerställa att fastigheten är en bra investering. Därför lägger vi stor vikt och noggrannhet i att göra detta steg genom att bland annat engagera erfarna mäklare på ett tidigt stadium.

RENOVERING / KONSTRUKTION

När vi har identifierat en fastighet, och du vill fortsätta med investeringen tar vi projektet från början till slut.

UTMÄRKTA RESULTAT

Vi har aldrig gjort en förlust på något av våra projekt och har sedan 2014 tagit företaget till en multimiljons verksamhet.